Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κίνα: Αύξηση της παραγωγής, κατά περισσότερα από 50 εκατομμύρια τόνους σιτηρών υψηλής ποιότητας

ΑρχικήΝέαΚίνα: Αύξηση της παραγωγής, κατά περισσότερα από 50 εκατομμύρια τόνους σιτηρών υψηλής ποιότητας
spot_img

cibum team

Η υλοποίηση προγραμμάτων στην παραγωγή σιτηρών υψηλής ποιότητας στην Κίνα, προώθησε τη δομική μεταρρύθμιση της αλυσίδας εφοδιασμού στην αγροτική οικονομία, αυξάνοντας τις προμήθειες τροφίμων και προσφέροντας οφέλη για τους καλλιεργητές, όπως δήλωσε χθες, ένας αξιωματούχος της Διοίκησης Στρατηγικών Αποθεμάτων της Κίνας.

Η υλοποίηση των σχετικών προγραμμάτων στην Κίνα έγινε το 2017.

Από τότε, η κεντρική κυβέρνηση διέθεσε 21,5 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 3,32 δισεκατομμύρια δολάρια) από τον κεντρικό προϋπολογισμό για την υλοποίηση των προγραμμάτων βελτίωσης της αγροτικής οικονομίας.

Οι τοπικές κυβερνήσεις και οι κοινωνικές επενδύσεις πρόσθεσαν άλλα 60 δισεκατομμύρια γουάν, σύμφωνα με τον Ζανγκ Γουφένγκ, που είναι ο επικεφαλής της Διοίκησης Στρατηγικών Αποθεμάτων.

Η Κίνα πρόσθεσε περισσότερους από 50 εκατομμύρια τόνους υψηλής ποιότητας σιτηρών μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων βελτίωσης των καλλιεργειών κατά την ίδια περίοδο, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων υψηλής ποιότητας σιτηρών οδήγησε σε υψηλές αποδόσεις και στη βελτίωση της ποιότητας, προώθησε την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας υψηλής ποιότητας και αύξησε το εισόδημα των αγροτών στην Κίνα, όπως πρόσθεσε ο Ζάνγκ.

 *1 δολάριο: 6,46 γουάν

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο