Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
21.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Αηδία! Δείτε τι ακαθαρσίες αφαιρεί αυτή η συσκευή καθαρισμού φρούτων και λαχανικών

27 εκατομμύρια οι προβολές σε βίντεο του ΤikTok, όπου χρησιμοποιείται συσκευή καθαρισμού τροφίμων.

Ένας “δεύτερος εγκέφαλος” κρύβεται στο στομάχι σας και όταν σας μιλάει να τον ακούτε!

Όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει ή... να σας στερήσει η ομαλή ή μη, λειτουργία του εντέρου.

Προσοχή: Μην ανακατεύεται ΠΟΤΕ χλωρίνη με ξύδι για καθαριότητα ή σε κήπους

203 δηλητηριάσεις από τις τοξικές αναθυμιάσεις στη Γαλλία και οι μισές χρειάστηκαν νοσηλεία.

Ανάμεικτοι ξηροί καρποί ως υγιεινά σνακ: Επίδραση στον μεταβολισμό – Επιστημονική μελέτη

Πως επηρεάζει η κατανάλωση μεικτών ξηρών καρπών τον μεταβολισμό της τρυπτοφάνης και στους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου.

Είναι θρεπτικό το τυρί cottage;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Cottage Cheese.

Επιδράσεις των συμπληρωμάτων κολλαγόνου στην αντιγήρανση του δέρματος – Επιστημονική ανασκόπηση

Είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί ότι τα συμπληρώματα κολλαγόνου είναι καλύτερα από τις κρέμες και τις ενέσεις κολλαγόνου;

Eat4Change: Φυτική δίαιτα δεν σημαίνει χωρίς γεύση – Σημαίνει επείγουσα αλλαγή για το περιβάλλον

Αποστολή του cibum στο πρόγραμμα της WWF «Εat4Change» στον Γαλατά Τροιζηνίας.

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για το ozempic – “Πόλεμος” Φαρμακοποιών και Γιατρών

Ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων για το σκεύασμα ozempic για διαβητικούς το οποίο όμως χρησιμοποιείται και για αδυνάτισμα.

Επιστήμη: Πόσο αποτελεσματική είναι η ενυδάτωση με γάλα κατά τη διάρκεια άθλησης;

Μελέτη για την αποτελεσματικότητα της ενυδάτωσης με αποβουτυρωμένο γάλα χωρίς λακτόζη.

Εat4Change: Η ενδυνάμωση των νέων είναι το παν για μια καθολική αλλαγή στο διατροφικό μας μοτίβο

Αποστολή του cibum στο πρόγραμμα της WWF «Εat For Change» στον Γαλάτα Τροιζηνίας.

Παγωτό: Επιστημονικό παράλογο! – Κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάνει καλό σε διαβητικούς

Είναι το παγωτό καλό για την υγεία; Πως σχετίζεται η θερμοκρασία με την ευχαρίστηση;

Μπισκότα: Το ψήσιμο σκοτώνει τη σαλμονέλα (εάν υπάρχει) στη ζύμη;

Το ψήσιμο είναι αρκετό για να σκοτώσει το παθογόνο βακτήριο; Επιστημονικό πείραμα.

Fast food: Πληθαίνουν οι φωνές για ετικέτες πρόσθετης ζάχαρης

Ετικέτες πρόσθετης ζάχαρης στα μενού εστιατορίων, μειώνουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών προς τέτοιου είδους προϊόντα σύμφωνα με έρευνα.

Γλουτένη και σεξ: Και όμως υπάρχει συσχέτιση

Με ποιο τρόπο η παρουσία ή απουσία γλουτένης στη διατροφή επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή ακόμα και για όσους δεν εμφανίζουν δυσανεξία.

Κατά της vegan διατροφής ο FAO – Τάσσεται υπέρ των παραδοσιακών ζωικών πρωτεϊνών!

Το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν "βασικές πηγές" θρεπτικών συστατικών, σύμφωνα με τον οργανισμό.

Οι τηγανιτές πατάτες μπορεί να συνδέονται με συμπτώματα κατάθλιψης δείχνει νέα έρευνα

Τα τηγανητά τρόφιμα ύποπτα για αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική μας υγεία.

Πόσο ασφαλές είναι να αγοράζουμε κρέας διαδικτυακά;

Τι πρέπει να προσέχουμε - Τα υπέρ και τα κατά της αγοράς κρεάτων μέσω online παραγγελιών.

Ηλεκτρολύτες: Είναι πράγματι απαραίτητοι για τον οργανισμό σας;

Τι είναι οι ηλεκτρολύτες και για ποιους και πότε είναι απαραίτητοι.

Δεν τρώτε πρωινό; Κάνετε μεγάλο λάθος!

Άρθρο των New York Times, αναλύει τη σημασία και τα μυστικά του σωστού πρωινού στη υγεία και στην απώλεια βάρους.

Τυρί: Πόσο μπορεί να παραμείνει στο ψυγείο;

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την συντήρηση των τυριών στο ψυγείο μας.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης