Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
22.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγές

Μαύρο σκόρδο: Χρήση – οφέλη – Πως να φτιάξετε το περιζήτητο συστατικό

Το μαύρο σκόρδο έχει αναγνωριστεί ως τροφή με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έχει γίνει περιζήτητο στην υψηλή γαστρονομία και στην υγιεινή διατροφή

Πως να μαλακώσετε το βούτυρο σε λίγα λεπτά, χωρίς να το λιώσετε και χωρίς φούρνο μικροκυμάτων – viral στο facebook

Η σχετική συμβουλή στο facebook είχε πάνω από 48.000 κοινοποιήσεις!

Η ιδανική δουλειά: Ζητείται δοκιμαστής συνταγών!

Η θέση υπόσχεται bonus, πολλά προνόμια καθώς και δωρεάν φαγητό για δοκιμή συνταγών στο σπίτι εάν δεν προλάβει στη δουλειά....

Ποιο λάδι ταιριάζει σε ποιο φαγητό

Το "σημείο καπνού" του λαδιού και η σημασία του για το σωστό μαγείρεμα

Αγιασώτικο Καϊνάρι: Το θαυματοτουργό κόκκινο ρόφημα

Το κόκκινο τσάι της Λέσβου τσάι με βαθυκόκκινο χρώμα, που φτιάχνεται με πολλά διαφορετικά μπαχαρικά, βότανα και υπόσχεται τόνωση, ευεξία και ανθεκτικότητα στα κρυολογήματα

Η συνταγή για τα ποπ κόρν με Maltesers που τα… σπάει! – Tiktok Βίντεο

Η συνταγή που ενθουσίασε τους χρήστες του Tiktok

Μαγειρική σόδα, διττανθρακική σόδα, μπέικιν πάουντερ: σε τι διαφέρουν;

Σε τι μοιάζουν, σε τι διαφέρουν και πώς αντικαθιστά η μία την άλλη στις συνταγές;

Ποια φαγητά γκουγκλάραμε περισσότερο το 2021;

Ανάμεσα στα 10 πρώτα φαγητά παγκοσμίως, βρίσκεται και μια έκπληξη

Απίστευτο: Στην Ήπειρο η βασιλόπιτα είναι.. κρεατόπιτα με φλουρί!

Με αρκετές παραλλαγές στη συνταγή της, είτε ανοιχτή είτε σκεπαστή, η παραδοσιακή κρεατόπιτα της Ηπείρου δε γίνεται να λείπει από το πρωτοχρονιάτικο παραδοσιακό τραπέζι.

Φτιάξτε το δικό σας τόφου με τον παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο

Η διαδικασία βήμα- βήμα

Cocktail μελομακάρονο από τον Masterchef Τιμολέων Διαμαντή

Ο Masterchef Τιμολέων Διαμαντής, μας παρουσιάζει μια πρωτότυπη ιδέα για ένα γιορτινό cocktail.

Γιαγιά καλεί Άκη, και ο Πετρετζίκης αποδέχεται! #giagiachallenge

Το Χριστουγεννιάτικο challenge ανάμεσα σε μια γιαγιά και τον Άκη Πετρετζίκη έχει ξεσηκώσει το internet!

Πώς να φτιάξουμε το καλύτερο ζεστό κρασί για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Η ανάλυση του google trends δείχνει ότι το ζεστό κρασί έχει διπλάσιες αναζητήσεις απ' ότι πριν από δέκα χρόνια

Μυστικό: Πως να μετατρέψετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε γκουρμέ χωρίς κόστος

Τα μικρά μυστικά αποκαλύπτει ο Μανώλης Στράτος, μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Τζιγεροσαρμάδες του Ηλία Μαμαλάκη

Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή του αγαπημένου μας σεφ, Ηλία Μαμαλάκη, και η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Συνταγή για κοτόσουπα με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής ΠΙΝΔΟΣ

Η θρεπτική και νόστιμη διατροφική πρόταση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Τι να κάνουμε την γαλοπούλα που θα περισσέψει… (εάν περισσέψει) – Συνταγή για πιλάφι

Πως να εκμεταλευτείτε υπέροχα, την μικρή ποσότητα γαλοπούλας που θα ξεμείνει τα Χριστούγεννα...

Vegan Χριστούγεννα: Αντί για ψητή γαλοπούλα… wellington με μανιτάρια

Αυτό το πιάτο συνδυάζει γήινα μυρωδικά με κράνμπερι και κάστανα, με αποτέλεσμα μια χορταστική και απολαυστική εναλλακτική κρέατος

Χριστουγεννιάτικη πλιγουροσαλάτα: Ένα πιάτο από το chef Σάκη Βενέτη που σέβεται, ενώνει και γιορτάζει!

Η Συνταγή για τη πλιγουροσαλάτα με αποξηραμένα φρούτα φουντούκι,τζελ πιπεριάς φλωρίνης και dressing με εσπεριδοειδή

Μια συνταγή μια ιστορία: Σμυρναίικες συνταγές γεμάτες “γενεαλογικά τραύματα”

Online εκπαίδευση σπιτικού φαγητού από Μικρασιάτισσες, Πόντιες και Κωνσταντινουπολίτισσες

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Όλοι κρύβουμε έναν “Ικαριώτη” μέσα μας! Τα μυστικά της μακροζωίας

Ικαρία: Το νησί της Μπλέ Ζώνης με τα γαστρονομικά μυστικά για μακροζωία.

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης