Τα νέα σταφύλια χαρακτηρίζονται από το ότι έχουν χαμηλότερο ποσοστό ζάχαρης, το οποίο στη συνέχεια θα έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή κρασιών με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.
Ένα εργαστήριο που παρέχει υπηρεσίες ελέγχου σαλμονέλας στη βρετανική βιομηχανία πουλερικών πρόκειται να κλείσει τον Δεκέμβριο λόγω ελλείψεως προσωπικού.
Επιστημονική μελέτη διαπιστώνει ότι προσθήκη υπολειμμάτων καφέ σε προϊόντα αρτοποιίας και σε ζυμαρικά οδηγεί στη δημιουργία καινοτόμων, θρεπτικών και οικονομικά βιώσιμων τροφίμων.
Η κατανόηση της θερμοαντοχής ή της ικανότητας ενός φυτού να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες, είναι μια πολλά υποσχόμενη στρατηγική για την αντιμετώπιση της κλιματικής προσαρμογής.
Σε περίπου δέκα μέρες, θα έχουν τοποθετηθεί στα ράφια όλων των σούπερ μάρκετ, τα καινούργια ταμπελάκια που θα υποδεικνύουν τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία μείωσης τιμών.
Ευρωπαϊκή μελέτη ανακοινώνει αύξηση των κρουσμάτων σαλμονέλωσης από την Ιταλική ρόκα και έναν νεκρό ενώ εξακολουθούν να δηλώνονται τροφικές δηλητηριάσεις από τον σπάνιο τύπο σαλμονέλας.