Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο Προϊόν: Αλάτι σε σπρέι ψεκασμού! Ομοιόμορφη κατανομή-έλεγχος πρόσληψης

ΑρχικήΟικιακάΝέο Προϊόν: Αλάτι σε σπρέι ψεκασμού! Ομοιόμορφη κατανομή-έλεγχος πρόσληψης
spot_img

cibum team

Το σωστό καρύκευμα των τροφίμων είναι το ιερό δισκοπότηρο ενός καλού πιάτου. Το αλάτισμα όμως έχει μπει πλέον στο 21ο αιώνα και καλπάζει…

Η εταιρεία Saxa κυκλοφόρησε το πρώτο στον κόσμο ψεκαστικό αλάτι διαθέσιμο σε εύχρηστα ανακυκλώσιμα μπουκάλια των 100ml. Τα μπουκάλια με σπρέι αλατιού είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος για να καρυκεύσετε πιάτα και μπορούν να βοηθήσουν όσους αγωνίζονται να ελέγξουν την πρόσληψη αλατιού.

- Advertisement -

Ένα ψέκασμα παρέχει μόνο το 1% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης αλατιού ενός ενήλικα. Το διάλυμα είναι λεπτό, κατανέμεται ομοιόμορφα πάνω στα τρόφιμα και διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους μεγάλους κόκκους αλατιού που μπορείτε να γευτείτε σε μία μόνο μπυκιά.Τα πρωτοποριακά σπρέι διατίθενται σε δύο γεύσεις, παραδοσιακό θαλασσινό αλάτι και αλάτι & ξίδι.

Μπορεί να χρησιμοποιηθει πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το μαγείρεμα σε οποιοδήποτε φαγητό που συνήθως αρωματίζετε με το παραδοσιακό αλάτι.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο μικροβιολόγος τροφίμων Φ. Γαΐτης δίνει 3+1 συμβουλές για το πως να “διώξουμε” τα φυτοφάρμακα από το σπίτι μας

Φάκελος φυτοφάρμακα: Από τις καλλιέργειες στα χαλιά και στο περιβάλλον του σπιτιού - Η «σκονισμένη» αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε

Επικίνδυνα πιάτα πωλούνται ευρέως στην Ελλάδα – Περιέχουν καρκινογόνα αλκαλοειδή

Ο FDA κρούει κώδωνα κινδύνου για τοξικά σερβίτσια που πωλούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και τα οποία απελευθερώνουν καρκινογόνες ουσίες

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα