Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Όμιλος Sani/Ikos: Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης – 8% αύξηση μισθών

Η αύξηση ισχύει για όλες τις ειδικότητες των ξενοδοχοϋπαλλήλων στα θέρετρα Sani Resort & Ikos Resorts.

Καφέ: 10 τρόποι για να “χτίσετε” την αφοσίωση των πελατών σας

Η ισχυρή πελατειακή σχέση είναι το κλειδί για την επιτυχία ενός καφέ. Πως όμως θα το πετύχετε;

Deloitte: Οι νέες τάσεις των Ελλήνων στο foodservice

Δυναμική ανάκαμψη του επισιτιστικού κλάδου στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς - Τα αποτελέσματα της έρευνας "Foodservice Market Monitor" της Deloitte.

«Amalin»: Το εστιατόριο που σερβίρει πιάτα από την κουζίνα των Ρομά

 Το πρώτο κατάστημα εστίασης με Ρομανί κουζίνα, ανοίγει στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Ημέρες καριέρας σε 8 πόλεις της Ελλάδας με το “Bus Tour”

Συναντήσεις εκπροσώπων μεγάλων ξενοδοχειακών Ομίλων με ειδικευμένο και ανειδίκευτο προσωπικό του Τουριστικού Κλάδου.

ConneX® 16: Η νέα γενιά φούρνου υψηλής ταχύτητας

O φούρνος υψηλής τεχνολογίας παρέχει χρόνους μαγειρέματος 80% γρηγορότερους από τις παραδοσιακές μεθόδους.

Γυναίκα μηνύει μπαρ που της σέρβιρε αλκοόλ ενώ ήταν μεθυσμένη – Προκάλεσε επτά τραυματισμούς και ζημιές εκατομμυρίων

Πόσο βάσιμη είναι μια τέτοια κατηγορία και πόσο ευθύνεται ο μπάρμαν;

Εστίαση: Τα μοντέλα συμπεριφοράς DISC, κλειδί για τη σωστή εξυπηρέτηση σε εστιατόρια και bar

Η κατανόηση βασικών ποιοτικών χαρακτηριστικών των πελατών, βοηθά στην κατηγοριοποίηση τους η οποία οδηγεί σε αποτελεσματική εξυπηρέτηση και επιτυχή πώληση.

Εστίαση: Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να στείλεις ένα πιάτο πίσω

Πως να ξεπεράσετε με επιτυχία την άβολη στιγμή της επιστροφής φαγητού σε εστιατόριο.

To πρώτο Διαπιστευμένο Πιστοποιητικό βιωσιμότητας στον τουρισμό απένειμε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σ. Πελτέκης: "Το CRETAN MALIA PARK, μέσω της σχετικής πιστοποίησης αποτελεί πλέον παράδειγμα προς μίμηση αλλά και ταυτόχρονα έναν άξιο πρεσβευτή της ελληνικής φιλοξενίας, η οποία εκτός από εξαιρετική μπορεί και οφείλει να είναι ταυτόχρονα και βιώσιμη"

H σκοτεινή όψη της υψηλής γαστρονομίας

Τραμπουκισμοί, μπούλινγκ, 18ωρες βάρδιες, καψόνια, κοκαΐνη και αλκοολισμός συνθέτουν την εικόνα πίσω από το... "υπό εξαφάνιση" Fine Dining - Oι Ελληνίδες του Νοma μιλούν στην «Κ»

Εστιατόριο στο Ναύπλιο διώχνει ομόφυλο ζευγάρι – “Μπορείτε να κάνετε ό τι θέλετε σπίτι σας”

Το περιοδικό ANTIVIRUS δημοσίευσε μια καταγγελία που αφορά σε διάκριση σε βάρος ομόφυλου ζευγαριού από υπεύθυνους εστιατορίου στο Ναύπλιο.

Οι τουριστικοί οργανισμοί Ελλάδας και Ιταλίας ενώνουν τις δυνάμεις τους

A. Γκερέκου: "Σχεδιάζουμε κοινές δράσεις τόσο για την συντονισμένη προβολή των δύο χωρών όσο και για την υποστήριξη της Ρώμης στην EXPO 2030".

Ένα εξαιρετικό βίντεο με τα δημοφιλή προϊόντα της Θάσου

Εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος της Θάσου και η προώθηση του στα διεθνή κοινά.

Εστίαση: Ο αντικαπνιστικός νόμος βοηθά τους εργαζόμενους αλλά όχι τους καταστηματάρχες

Πως επηρεάζει τους εργαζόμενους σε εστιατόρια και μπαρ ο αντικαπνιστικός νόμος.

Εκεί δεν αστειεύονται! “Λουκέτο” σε επτά εστιατόρια μέσα σε ένα μήνα στην Ιρλανδία

Κακές πρακτικές υγιεινής, παραβάσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια τροφίμων, τρωκτικά και περιττώματα.

Γαστρονομικός τουρισμός: Μελέτη για την εμπειρία και τη συμπεριφορά του καταναλωτή

Η εμπειρία της γαστρονομίας είναι ο κρίσιμος παράγοντας για τον εμπλουτισμό της επωνυμίας του προορισμού.

Δημοσκόπηση για τα μη πλαστικά καλαμάκια: Ποιο υλικό προτιμούν οι καταναλωτές

Εναλλακτικές λύσεις για τα πλαστικά καλαμάκια αναζητούν οι εταιρείες - Η γεύση σε κάποια ποτά επηρεάζεται από το υλικό που είναι φτιαγμένο το καλαμάκι.

Γιατί κλείνει το “καλύτερο εστιατόριο του κόσμου”

Το γνωστό Δανέζικο εστιατόριο "noma" με τρία αστέρια Michelin θα... αναγεννηθεί ως "γιγάντιο εργαστήριο γαστρονομίας".

Μπαργούμαν “κατέστρεψε” γάμο, λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης

Το 71% των γυναικών έχουν υποστεί κακοποίηση σε δημόσιο χώρο, σε μπαρ ή εστιατόριο.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

«Υποψίες απάτης τροφίμων» στη ΕΕ τον Φεβρουάριο του 2024

Μακράν οι περισσότερες ενημερώσεις αφορούσαν σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε φρούτα και λαχανικά.

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης