Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Bασικά θέματα της επιστήμης τροφίμων για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.
Βασική νομοθεσία για την ασφάλεια και την διακίνηση τροφίμων.
Βιομηχανία Τροφίμων: Η νέα εγκύκλιος για την υποχρεωτική τήρηση ιατρικών φακέλων για τους εργαζομένους
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023: Μηνιαία Ανασκόπηση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας
ΕΕ: Απαγορεύτηκαν τα φυτοφάρμακα που περιέχουν τη δραστική ουσία metiram
Tα πάνω κάτω στη συσκευασία: Η ΕΕ ενέκρινε τους ανανεωμένους κανόνες
Γλυφοσάτη: Τελικά εγκρίθηκε για άλλα 10 χρόνια με νέους όρους χρήσης
Η ΕΕ απαγόρευσε το φυτοφάρμακο κλοφεντεζίνη
ΕΕ – Αποκατάσταση της φύσης: Ειδικές απαιτήσεις για την αναστροφή της μείωσης των πληθυσμών των επικονιαστών
Ο Νέος Ευρωπαϊκός κανονισμός για τη συσκευασία – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
ΕΕ: Ο Νέος Κανονισμός για τη εμπορία και το μάρκετινγκ οπωροκηπευτικών
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023: Μηνιαία Ανασκόπηση Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας
ΕΕ: Ενίσχυση της προστασίας των ΠΓΕ προϊόντων
ΕΕ – Νέα τρόφιμα: Εγκρίθηκε η χρήση άλατος νατρίου 6′-σιαλυλλακτόζης στα γαλακτοκομικά
ΕΕ: Επέκταση χρήσης της σκόνης σπόρων chia σε τρόφιμα
Συσκευασία: Εγκρίθηκαν οι νέοι κανόνες της ΕΕ για μείωση, επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση
Νέο ΦΕΚ για τα Ζυμαρικά: Ορίζονται ειδικές κατηγορίες Ζυμαρικών – Ανώτατο όριο στο αλάτι
ΕΕ: Ο νέος κανονισμός για το ΑΟΚ της ραφοξανίδης (Rafoxanide) στο γάλα
Διευκρινίσεις για τις συσκευασίες που γεμίζονται στο σημείο πώλησης προϊόντων – Ποιοι είναι υπόχρεοι
Η ΕΕ θα απαγορεύσει τα προϊόντα που παρασκευάζονται με καταναγκαστική εργασία
ΕΕ: Αλλάζουν τα όρια ΑΟΚ κετοπροφαίνης (Ketoprofen) στα πουλερικά
Οχήματα μεταφοράς τροφίμων: Προς μείωση των ορίων εκπομπών CO2
Προσφέρετε τα δικά σας άρθρα & διατριβές