Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαστρονομία

ΑρχικήΟικιακάΓαστρονομία

Η σκορδαλιά αλλιώς: 3 παραλλαγές του αγαπημένου dip για να δοκιμάσετε

Αγαπημένο ελληνικό ντιπ που συνοδεύει με μεγάλη επιτυχία πολλά πιάτα και ειδικά τον μπακαλιάρο.

Λίστα αναμονής 1000 ατόμων για ένα… μάνγκο Alphonso!

Ξεχωρίζοντας για το διακριτικό του στυλ, το άρωμα και την ανώτερη υψηλή του ποιότητα και τη ζουμερή υφή του, το μάνγκο Alphonso αγοράζεται από τα πιο γκουρμέ εστιατόρια

Παγκόσμια διατροφικά μυστικά μακροζωίας

Η κάθε χώρα έχει τα δικά της μυστικά που προσφέρουν μια μακροχρόνια, υγιεινή ζωή. Πολλά από αυτά μπορεί να ταιριάζουν και στις δικές μας συνήθειες και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας

Ο γύρος του κόσμου μέσα από διαφορετικά είδη πίτσας

Μέχρι σήμερα, η πίτσα έχει κάνει το γύρο του κόσμου, παίρνοντας στοιχεία από πολλές χώρες και κουλτούρες. 

Γαστρονομική Διαδικτυακή Ημερίδα σήμερα 18/03/22 από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών

Η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά στο κανάλι του Σωματείου στο Υoutube

Το λογότυπο της Θεσσαλονίκης ως μέλος του Δικτύου Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco

Είναι η πρώτη ελληνική πόλη ανάμεσα σε 246 πόλεις όλου του κόσμου που έχουν ενταχθεί στο δίκτυο

Ο Salt Bae έγινε… vegan!- Βίντεο

Αντί για μπριζόλες κόβει... αβοκάντο!

Γιορτάστε τον έρωτα με μια ρομαντική, εύκολη μακαρονάδα Cacio και pepe…

Συνταγή για μία εύκολη και νόστιμη "ερωτική" μακαρονάδα...

Το διαιτητικό σέλινο: Γιατί πάει με όλα και γιατί πρέπει να το έχουμε πάντα στην κουζίνα μας

Το σέλινο χρησιμεύει ως βάση για τα περισσότερα από τα γεύματα που γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Μαύρο σκόρδο: Χρήση – οφέλη – Πως να φτιάξετε το περιζήτητο συστατικό

Το μαύρο σκόρδο έχει αναγνωριστεί ως τροφή με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έχει γίνει περιζήτητο στην υψηλή γαστρονομία και στην υγιεινή διατροφή

Τα 7 Θερμαντικά Mπαχαρικά που μας κρατούν ζεστούς τις κρύες μέρες του χειμώνα

Προτάσεις για να νιώστε πιο ζεστά ακόμα κι όταν σας έχει κόψει η ... χιονοκαταιγίδα ''ελπίδα'' το ρεύμα

“Γαστρονομικές κοινότητες”: Το νέο βιβλίο του Γιώργου Πίττα

Στο βιβλίο του Γιώργου Πίττα Γαστρονομικές Κοινότητες, που εκδόθηκε πρόσφατα, αναπτύσσονται σε ειδικά κεφάλαια σκέψεις και αναλύσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος «Γαστρονομικές Κοινότητες – Gastronomy & Wine Tourism»

Η “ιπτάμενη” οινολόγος από τη Φλώρινα, που διανύει χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως, για να δημιουργήσει κρασιά

Δεν είναι εύκολη δουλειά, καθώς τα πολλά ταξίδια σημαίνουν ότι μένει αρκετές μέρες κάθε χρόνο μακριά από την οικογένειά της, αλλά έχει συγκινήσεις

Τα 8 πιο γούρικα φαγητά για την υποδοχή του νέου χρόνου

Επιλέξτε 1 από τα 8 φαγητά που φέρουν καλή τύχη, για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας

Τα κρασιά των Χριστουγέννων

Ένα γευστικό ταξίδι στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια της Ευρώπης

Τι είναι το αλεύρι ταπιόκας;

Είναι βασική τροφή σε πολλές περιοχές του κόσμου, και χρησιμοποιείται ως συστατικό για συνταγές χωρίς γλουτένη και ως πυκνωτικός παράγων σε διάφορα τρόφιμα

Γιαγιά καλεί Άκη, και ο Πετρετζίκης αποδέχεται! #giagiachallenge

Το Χριστουγεννιάτικο challenge ανάμεσα σε μια γιαγιά και τον Άκη Πετρετζίκη έχει ξεσηκώσει το internet!

Μυστικό: Πως να μετατρέψετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε γκουρμέ χωρίς κόστος

Τα μικρά μυστικά αποκαλύπτει ο Μανώλης Στράτος, μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Συνταγή για κοτόσουπα με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής ΠΙΝΔΟΣ

Η θρεπτική και νόστιμη διατροφική πρόταση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Χριστουγεννιάτικη πλιγουροσαλάτα: Ένα πιάτο από το chef Σάκη Βενέτη που σέβεται, ενώνει και γιορτάζει!

Η Συνταγή για τη πλιγουροσαλάτα με αποξηραμένα φρούτα φουντούκι,τζελ πιπεριάς φλωρίνης και dressing με εσπεριδοειδή

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Όλοι κρύβουμε έναν “Ικαριώτη” μέσα μας! Τα μυστικά της μακροζωίας

Ικαρία: Το νησί της Μπλέ Ζώνης με τα γαστρονομικά μυστικά για μακροζωία.

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης