Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
27.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

News Line

Β. Γεωργάτος: Που οφείλεται η επιτυχία της «Γρηγόρης»

H συνέντευξη του CEO, του μεγαλύτερου δικτύου μικρογευμάτων στην Ελλάδα «Γρηγόρης»

Έρευνα για το φυτικό “κρέας”: Πόσοι άνθρωποι το καταναλώνουν και γιατί

Οι καταναλωτές έχουν συγκεχυμένη εικόνα ως προς την ονομασία του.

ΥπΑΑΤ: Στους πραγματικούς δικαιούχους οι Ευρωπαϊκές Ενισχύσεις

Δικαιότερη κατανομή των ευρωπαϊκών ενισχύσεων με το νέο πλαίσιο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Όσφρηση: Ανακαλύφθηκε ο “υποδοχέας καραμέλας” που ξεκλειδώνει τη μοριακή κωδικοποίηση των γεύσεων των τροφίμων

Σημαντικό βήμα για τον γρήγορο και εύκολο έλεγχο της αισθητηριακής ποιότητας των τροφίμων

Η σαλμονέλα είναι η πρώτη αιτία τροφιμογενών επιδημιών στην Αυστραλία

348 εισαγωγές σε νοσοκομεία και τέσσερις θάνατοι το 2016

Οι 4 “σύμμαχοι” για υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα

Ποιες τροφές χαρίζουν λάμψη

Εστίαση-μέτρα: 228.158 ευρώ τα πρόστιμα σε μία ημέρα – 11 συλλήψεις

Αυστηροί έλεγχοι σε όλη την επικράτεια

Η μεγαλύτερη και χειρότερη επιδημία λιστερίωσης στην παγκόσμια ιστορία

216 θάνατοι και 1.060 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Φυτοφάρμακα: Έφτασε η νέα έκδοση του δωρεάν λογισμικού IUCLID

Καταγραφή δεδομένων για τις επικίνδυνες ιδιότητες των χημικών ουσιών

Φέτα: Προτάσεις για το νέο πλαίσιο προστασίας παρουσίασε η Δ.Ο. Φέτας στον ΥΠΑΑΤ

Υψηλά τα ποσοστά παραβατικότητας και σοβαρές παραβάσεις στην παραγωγή φέτας

Βιομηχανία τροφίμων: Αναλύσεις μικροοργανισμών σε πεπιεσμένο αέρα

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μεταποιητές τροφίμων και ποτών

Εστίαση: Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα.Τι ισχύει από σήμερα για τους εξωτερικούς χώρους

Όλες οι αλλαγές και οι υποχρεώσεις εργαζομένων και πελατών

Το E. coli στα πουλερικά μπορεί να προκαλέσει (και) ουρολοιμώξεις

Τα μολυσμένα τρόφιμα δεν προκαλούν μόνο τροφικές δηλητηριάσεις

Το καλά κρυμμένο μυστικό στο λογότυπο των Starbucks

Η εικόνα της γοργόνας είναι το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο της επωνυμίας των Starbucks

Τα 7 συμπτώματα που μαρτυρούν έλλειψη βιταμίνης D

Το «υπερόπλο» υγείας που έχει χαρακτηριστεί ως η βιταμίνη του μέλλοντος

ΕΟΦ: Ανάκληση των δημοφιλών πολυβιταμινών LANES λόγω αιθυλενοξειδίου

Απόσυρση από την αγορά της παρτίδας 0121

Σχολικά γεύματα: Ψηφίστηκε η τροπολογία – Άμεση διανομή

Αυξημένος προϋπολογισμός 25%, 25.000 περισσότερα γεύματα και 268 περισσότερες σχολικές μονάδες.

Επιθεωρητές συστημάτων ασφάλειας τροφίμων: Το GFSI θέτει για πρώτη φορά απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης

Οι νέες προκλήσεις του κλάδου απαιτούν περαιτέρω ενίσχυση της αξιολόγησης

Food Sabotage: Οι απίστευτες δολιοφθορές, η θέση της βιομηχανίας τροφίμων και τα Food Defense Plans

Ιστορικά, η δολιοφθορά προέρχεται από εγκληματίες που επιχειρούν εκβιασμό, εργαζόμενους με μνησικακία, ανταγωνιστές, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν και οι κυβερνοεπιθέσεις.

ΗΠΑ: Συνεχίζεται το σήριαλ με τα κομμάτια μετάλλου σε cupcake

Η εταιρεία επεκτείνει την ανάκληση και σε άλλα προϊόντα, λόγω κομματιών από σύρμα

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσα γνωρίζετε για τις φυσικές πλην επικίνδυνες τοξίνες στα τρόφιμα;

Νέα έρευνα αποκάλυψε κενά στις γνώσεις των καταναλωτών όσον αφορά τις φυσικές φυτικές τοξίνες.

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης