Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Webinar για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη μείωση του κόστους παραγωγής «χωρίς λακτόζη»

Οι περιορισμοί επεξεργασίας των ενζύμων μπορούν να μετατρέψουν την καινοτομία “χωρίς λακτόζη” σε μια δύσκολη και δαπανηρή εφαρμογή.

Δωρεάν webinar: «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»

Το Εθνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας* διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: "Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα".

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Ξεκινούν προγράμματα επιδοτούμενης μετεκπαίδευσης ανέργων στον τουριστικό κλάδο

Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις για τα 50 τμήματα μετεκπαίδευσης και σε ποιες περιοχές της χώρας

WiseGreece: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλλιέργειας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Στο πρόγραμμα, που είναι δωρεάν και ξεκινά την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, μπορούν να συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση με αγροτικά προϊόντα

Η Extended Reality, (XR) τεχνολογία στον κλάδο των τροφίμων

Στη βιομηχανία τροφίμων οι τεχνολογίες XR μπορούν να εφαρμοστούν σε τομείς όπως απομακρυσμένη εργασία, κατάρτιση, συντήρηση τροφίμων, επιθεώρηση, μάρκετινγκ και υποστήριξη πελατών

ΕΦΕΤ: Διαδικασία Επανέκδοσης Βεβαίωσης Κατάρτισης

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του φορέα στις 23 Νοεμβρίου, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ. για την επανέκδοση βεβαίωσης, όπως αυτή έχει χορηγηθεί...

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Ξεκίνησαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τα σεμινάρια για αγρότες

θα ακολουθήσουν αντίστοιχα σεμινάρια στη Χίο και στη Λήμνο, ενώ ανάλογες δράσεις θα γίνουν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

The Business of Food: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Πρόσκληση στους εν δυνάμει επιχειρηματίες τροφίμων να το παρακολουθήσουν, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας, αλλά και να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα των τροφίμων.

Δωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης για συμμετοχή

Διαδικτυακή Ημερίδα “Έντομα και Φύκη: Εναλλακτικές Πηγές Τροφίμων και Ζωοτροφών” Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  Κ & Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “Έντομα και Φύκη: Εναλλακτικές Πηγές Τροφίμων και Ζωοτροφών” “Insects and Algae: Alternative Food and Feed Sources” Δευτέρα 22 Νοεμβρίου...

Δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση προσωπικού για την ασφάλεια των τροφίμων στις Ιρλανδικές επιχειρήσεις τροφίμων

Στην Ιρλανδία υπάρχουν περίπου 50.000 επιχειρήσεις που παράγουν τρόφιμα και περίπου το 80% αυτών είναι μικροί παραγωγοί

Επιδοτούμενο διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΚΕΟΣΟΕ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα και πότε λήγει η προθεσμία

ΔΙΕΚ- Αγρότες: Δωρεάν στέγαση και σίτιση, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών

Συνεχίζονται έως τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου οι εγγραφές

Πόσα και ποια ελληνικά προϊόντα έφαγαν “πόρτα” από τον FDA για εξαγωγή στις ΗΠΑ

Η αμερικάνικη αρχή έκρινε ότι παραβιάζουν τους κανόνες ασφαλείας τροφίμων

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμφιαλωμένα νερά: Νέα μελέτη βρήκε χημικά PFAS στο 99% των δειγμάτων – Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές

Νέα μελέτη αποκάλυψε πως τα «για πάντα χημικά» PFAS υπάρχουν στο 99% των εμφιαλωμένων νερών.

Τα αντικολλητικά τηγάνια προκαλούν προκαλούν δυσλειτουργία του σπέρματος!

Ερευνητές συσχετίζουν την παρουσία μικροπλαστικών από υλικό που χρησιμοποιείται σε αντικολλητικά τηγάνια με μειωμένη ποιότητα και αριθμό σπέρματος.

Καφές, κακάο, σόγια, φοινικέλαιο: Εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η παράταση εφαρμογής του EUDR

Παράταση ενός έτους στην εφαρμογή του κανονισμού της ΕΕ για την αποψίλωση των δασών.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο