Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2024
17.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Editor Picks

ΑρχικήPicksEditor Picks

Τι πρέπει να κάνει ο καταναλωτής όταν βρει ξένο σώμα σε τρόφιμα;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο καταναλωτής που θέλει να δικαιωθεί

Βίντεο που αποκαλύπτει πώς φτιάχνεται ένα διάσημο σάντουιτς McDonald’s, διχάζει τους χρήστες του TikTok

Οι θαυμαστές λατρεύουν το σάντουιτς McRib εδώ και χρόνια, αλλά υπάρχουν και οι σκεπτικιστές που αμφισβητούν την προέλευσή του και προβληματίζονται σχετικά με τις ραβδώσεις μπάρμπεκιου.

Salt Bae: “Μαύρο” από το TripAdvisor! Ζευγάρι έφυγε κακήν κακώς…

Όταν κάποιος κλείνει τραπέζι μέσω διαδικτύου, ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο τραπέζι είναι τα 95 λεπτά!

Παρεξήγηση: Τα παιδιά πιστεύουν ότι το κρέας είναι… φυτικό!

Οι γονείς δεν μιλούν στα παιδιά τους για την προέλευση του κρέατος

“clean eating”: Τι είναι η “καθαρή διατροφή” – Οφέλη και κίνδυνοι

Οι αρχές που καθορίζουν την "καθαρή διατροφή"

Διεθνή – food fraud: Κρέας αλόγου σε burger – Έξι συλλήψεις

15 εντάλματα για εγκλήματα κατά των καταναλωτών και της δημόσιας υγείας

Διεθνή: 500 κρούσματα σαλμονέλας από χοιρινό – Το μεγαλύτερο ξέσπασμα Salmonella Infantis στην Ευρώπη

8 Από τα θύματα υπέβαλαν μήνυση. Η εταιρεία, που εξάγει και στην ΕΕ. ανέστειλε την παραγωγή

Ποιο σούπερ μάρκετ είναι ο πιο γενναιόδωρος εργοδότης για τους υπαλλήλους του

Έδωσε 21,5 εκατ. ευρώ για τις αυξήσεις μισθών των υπαλλήλων

Βιοφίλμ: Η προσέγγιση των επιθεωρητών/ελεγκτών στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων

Τα προειδοποιητικά σημάδια για το βιοϋμένιο

Διεθνή: 900 έφτασαν τα κρούσματα σαλμονέλωσης από κρεμμύδια

Οι αρχές χαρακτήρισαν το στέλεχος της επιδημίας πολύ επικίνδυνο

Food fraud: Αγωγή στη Subway με την κατηγορία ότι στον τόνο έβαζε κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι!

Σύμφωνα με την αγωγή, οι αναλύσεις έδειξαν ότι στα... 100% προϊόντα τόνου, βρέθηκε DNA από κοτόπουλο χοιρινό και μοσχάρι

Οι οικονομικές επιπτώσεις της παχυσαρκίας: Το κόστος της μέχρι το 2060 θα φτάσει στο 3,6% του ΑΕΠ

Η παχυσαρκία συνδέεται με υψηλότερο κόστος υγειονομικής περίθαλψης και χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, αναπηρία και πρόωρη θνησιμότητα

Φασματοσκοπία NIR: Μέτρηση υγρασίας σε αποξηραμένα τρόφιμα – Ενίσχυση στην αποδοτικότητα της παραγωγής

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η τεχνολογία NIR ενισχύει σημαντικά την ταχύτητα και την ακρίβεια των μετρήσεων

Έρευνα: Οι 5 ανησυχίες των διευθυντών εργοστασίων τροφίμων

Οι λόγοι που τους κρατάνε ξάγρυπνους!

Τεχνολογία: Φορητή συσκευή για μικροβιολογικό έλεγχο κρεάτων σε δευτερόλεπτα

Το έργο FRESHDETECT που είναι χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ, ανέπτυξε φορητό εργαλείο για την ανάλυση της ποιότητας τροφίμων μέσα σε δευτερόλεπτα

EFSA: Το όριο της γλυφοσάτης στις εισαγωγές σόγιας

Δημοσιεύθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή η αιτιολογημένη γνώμη για τον καθορισμό της ανοχής στις εισαγωγές για το glyphosate στη σόγια

Επιθεωρητές συστημάτων ασφάλειας τροφίμων: Το GFSI θέτει για πρώτη φορά απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης

Οι νέες προκλήσεις του κλάδου απαιτούν περαιτέρω ενίσχυση της αξιολόγησης

Ψυχρό πλάσμα: Εφαρμογές απολύμανσης και συντήρησης στη βιομηχανία τροφίμων

Έρευνες - Εφαρμογές - Επεξεργασία συσκευασμένων προϊόντων – Πλεονεκτήματα, και μειονεκτήματα

Βιομηχανία Τροφίμων: Αμμωνία ή φθοριούχα για ψυκτικό μέσο; – Ποια και γιατί είναι η καλύτερη επιλογή

Οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για καλύτερη απόδοση

Παρασκευαστές Vegan τροφίμων: Τα βήματα για σίγουρη επιτυχία

Πώς να κερδίσετε καταναλωτές και ανταγωνισμό

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δηλητηρίαση από κολοκυθάκια – Τι είναι η κουκουρβιτακίνη που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο

Η λήψη ακριβούς ιατρικού ιστορικού μπορεί να σώσει ασθενείς σε περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης

Φριτέζες αέρα: Έκτακτη προειδοποίηση για κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων

Εκτός από κινδύνους πυρκαγιάς και εγκαυμάτων οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν και κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα λάθη των αρχών που πληρώνει η Βιομηχανία Τροφίμων –  Νέα ακύρωση ανάκλησης

Που οφείλονται οι λάθος ανακλήσεις τροφίμων - Νέα ανάκληση της... ανάκλησης!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο