Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Τι πρέπει να κάνει ο καταναλωτής όταν βρει ξένο σώμα σε τρόφιμα;
Βίντεο που αποκαλύπτει πώς φτιάχνεται ένα διάσημο σάντουιτς McDonald’s, διχάζει τους χρήστες του TikTok
Salt Bae: “Μαύρο” από το TripAdvisor! Ζευγάρι έφυγε κακήν κακώς…
Παρεξήγηση: Τα παιδιά πιστεύουν ότι το κρέας είναι… φυτικό!
“clean eating”: Τι είναι η “καθαρή διατροφή” – Οφέλη και κίνδυνοι
Διεθνή – food fraud: Κρέας αλόγου σε burger – Έξι συλλήψεις
Διεθνή: 500 κρούσματα σαλμονέλας από χοιρινό – Το μεγαλύτερο ξέσπασμα Salmonella Infantis στην Ευρώπη
Ποιο σούπερ μάρκετ είναι ο πιο γενναιόδωρος εργοδότης για τους υπαλλήλους του
Βιοφίλμ: Η προσέγγιση των επιθεωρητών/ελεγκτών στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων
Διεθνή: 900 έφτασαν τα κρούσματα σαλμονέλωσης από κρεμμύδια
Food fraud: Αγωγή στη Subway με την κατηγορία ότι στον τόνο έβαζε κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι!
Οι οικονομικές επιπτώσεις της παχυσαρκίας: Το κόστος της μέχρι το 2060 θα φτάσει στο 3,6% του ΑΕΠ
Φασματοσκοπία NIR: Μέτρηση υγρασίας σε αποξηραμένα τρόφιμα – Ενίσχυση στην αποδοτικότητα της παραγωγής
Έρευνα: Οι 5 ανησυχίες των διευθυντών εργοστασίων τροφίμων
Τεχνολογία: Φορητή συσκευή για μικροβιολογικό έλεγχο κρεάτων σε δευτερόλεπτα
EFSA: Το όριο της γλυφοσάτης στις εισαγωγές σόγιας
Επιθεωρητές συστημάτων ασφάλειας τροφίμων: Το GFSI θέτει για πρώτη φορά απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης
Ψυχρό πλάσμα: Εφαρμογές απολύμανσης και συντήρησης στη βιομηχανία τροφίμων
Βιομηχανία Τροφίμων: Αμμωνία ή φθοριούχα για ψυκτικό μέσο; – Ποια και γιατί είναι η καλύτερη επιλογή
Παρασκευαστές Vegan τροφίμων: Τα βήματα για σίγουρη επιτυχία
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας