Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγές

Συμβουλές για ένα ασφαλές Πάσχα: “Φάκελος” Αυγά

Πώς να παραμείνετε ασφαλείς αυτό το Πάσχα μέσω του σωστού χειρισμού των αυγών.

Πρέπει να ξεπλένουμε το ρύζι πριν το μαγείρεμα ή χάνονται θρεπτικά συστατικά;

Τι λένε οι ειδικοί για την πρακτική του ξεπλύματος ρυζιού πριν από το μαγείρεμα;

Καρμπονάρα Day 2023: Μια ξεχωριστή vegan και νηστίσιμη συνταγή για το πιο εμβληματικό πιάτο της Ιταλίας

Ομάδα εμπειρογνωμόνων τροφίμων δημιούργησε μια εναλλακτική εκδοχή της κλασικής ιταλικής συνταγής carbonara.

Στήθος κοτόπουλο: 3+1 συμβουλές για να μην στεγνώσει στο ψήσιμο

Το στήθος κοτόπουλο στεγνώνει πολύ πιο εύκολα από το μπούτι αλλά υπάρχουν τρόποι να παραμείνει ζουμερό.

Κατμάρ: Το γλυκό του φτωχού – Το πιο γρήγορο νηστίσιμο γλυκάκι

Η συνταγή της γιαγιάς Ευτέρπης από τον Άγιο Βασίλειο (Θύριο) Αιτωλοακαρνανίας.

Αστείες συνταγές για Πρωταπριλιάτικες φάρσες!

Ποιος είπε ότι το φαγητό δεν μπορεί να είναι καλή ιδέα για Πρωταπριλιάτικη φάρσα;

Βούτυρο Maître d’Hôtel: Πώς να φτιάξετε αρωματικό βούτυρο

Το απλό και νόστιμο συνοδευτικό που εντυπωσιάζει.

Γιατί μερικά φαγητά είναι πιο νόστιμα την επόμενη ημέρα;

Γιατί άραγε φαγητά όπως τα μακαρόνια με κιμά, ο μουσακάς, η σπανακόπιτα, το παστίτσιο και ίσως η πίτσα είναι πιο νόστιμα την επόμενη μέρα;

Συνταγή για νηστίσιμο και vegan ψητό «Αρνί» σε ελληνικό στυλ (Κλέφτικο)

Ο ιστότοπος seitan society δημοσίευσε συνταγή για  το παραδοσιακό ελληνικό ψητό αρνί χωρίς αρνί! 

Κρέμα τυριού από Brie η νέα τάση του TikTok – Αντιδρούν οι τυροκόμοι!

Η συνταγή για τυρί κρέμα που διχάζει.

Πώς τα εστιατόρια κάνουν τις τηγανιτές πατάτες τόσο τραγανές;

Και γιατί εμείς δεν μπορούμε;

Σορμπέ πορτοκαλιού με τρία υλικά

Το κατεψυγμένο πορτοκαλένιο επιδόρπιο απαιτεί μόνο τρία απλά υλικά και απλή διαδικασία.

“Λαδένια”: Η νηστίσιμη (και vegan) πίτσα της Κιμώλου

Η συνταγή της Κυρίας Οδηγήτριας της Καπετάνισσας

Πώς να φτιάξετε πατατάκια σε φριτέζα αέρα

Υγιεινά πατατάκια χωρίς συντηρητικά που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Borg: Τι περιέχει επιτέλους το δημοφιλές και επικίνδυνο ποτό των φοιτητών

Δύο συνταγές για το επικίνδυνο και κατακριτέο borg που έχει προκαλέσει τη νοσηλεία 28 ατόμων.

Δείτε τη συνταγή για “ζυμαρικά πίτσας” που έχει συνεπάρει τους γευστικούς κάλυκες του Tik Tok

H συνταγή για "ζυμαρικά πίτσας" θέλει μόλις 20 λεπτά και έχει γεύση μιας πίτσας πεπερόνι.

Σαρακοστή με σπανακόπιτα της γιαγιάς Ελένης

   Γιατί η νοστιμιά δεν κρύβεται μόνο στην απλότητα αλλά και στην ευκολία...

Τα… “άπαντα” της ταραμοσαλάτας

Θερμίδες, θρεπτική αξία, ιστορία και συνταγή της γιαγιάς Μαρίνας - Το παράδοξο της νηστείας που επιτρέπει τα αυγά ψαριού αλλά όχι το ψάρι!

Τι είναι το κουλουράκι του εκατομμυριούχου;

Η συνταγή και η ιστορία του δημοφιλούς γλυκού.

Τι είναι το λαχανικό Salsify

Μία ιδιαίτερη ρίζα λαχανικού που η γεύση του παραπέμπει σε... στρείδια!

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης