Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αριστερό Εξτρέμ

ΑρχικήΑριστερό Εξτρέμ

Χλωρικά στην βιομηχανία των γαλακτοκομικών

Tα ευρήματα διδακτορικής μελέτης βοήθησαν τις εταιρείες γαλακτοκομικών προϊόντων να βελτιώσουν τις μεθόδους απολύμανσης του εξοπλισμού τους.

Τα “ζαβά” διατροφικά μοντέλα

Προς ένα βιώσιμο μοντέλο τροφικής αλυσίδας.

Όχι άλλο κάρβουνο από τον τουρισμό!

Τourist: your luxury trip my daily misery...

Ο κατσίγαρος και η Ελληνική αδράνεια

Δεν είναι κακό να σε αντιγράφουν... κακό είναι που δεν έχουν δικές ιδέες!

Η παραίτηση του CEO της Nestle μάθημα που μπορεί να εμπνεύσει τις ελληνικές εταιρείες τροφίμων

Οι (αδίστακτες) πολυεθνικές στο χώρο των τροφίμων.

Αστέρια Michelin σε ελληνικά εστιατόρια

Και όμως γίνονται εξαιρετικά πράγματα στην Ελλάδα.

Η ματαιότητα των φαρμάκων απώλειας βάρους

Φάρμακα μια ζωή ή taking meds for life.

Η αθέατη πλευρά γεωργίας και κτηνοτροφίας

Η γεωργία και η κτηνοτροφία εν έτει 2024.

Υπουργείο Αγροτικής (υπo)ανάπτυξης

Τα σοβαρά προβλήματα του ΥΠΑΑΤ.

Ζαμπόν στο τοστ και διαβήτης τύπου 2

Μόνο δύο φέτες ζαμπόν την ημέρα αυξάνουν τον κίνδυνο διαβήτη κατά 15%.

Παγωτό από γάλα αλόγου… Seriously?

Βελτιώνοντας την διατροφική αξία του γάλακτος.

Ποιος “παραγγέλνει” δημοσιεύματα στο Economist;

Ο Economist και οι επιστημονικές ανοησίες.

Χοληστερίνη και άνοια

Νέοι δρόμοι για τη δημιουργία λειτουργικών τροφίμων.

Ελληνικό κρασί: Γιατί οι εξαγωγές μένουν στάσιμες;

Τι κάνουμε λάθος.

Οι πυρκαγιές και η διαχείριση κρίσεων

Διαχείριση κρίσεων στη βιομηχανία τροφίμων και στο περιβάλλον.

Οι ακαδημαϊκές επιδόσεις των φοιτητών και ποιοι παράγοντες τις επηρεάζουν

Πως επηρεάζει η διατροφή και η διατροφική ανασφάλεια την επίδοση των φοιτητών.

Όταν η Ελλάδα εισάγει αυτά που μπορεί να παράξει…

Το άθλιο εμπορικό μας ισοζύγιο.

Το νερό και ο τουρισμός

Απλά βήματα για την αύξηση του οικονομικού οφέλους από τον τουρισμό στα νησιά.

Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη και “ιχνηλατώντας” αποδυτήρια και τουαλέτες σε ελληνικές παραλίες

Ταξιδεύοντας πίσω στην Ελλάδα τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο