Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία / Τάσεις

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις

Καλλιέργεια τροφίμων στo σπίτι: Η νέα τάση με τη συνδρομή της τεχνολογίας

Η Samsung παρουσίασε την πρώτη πίτσα με προϊόντα «αστικής φάρμας

Φυτικά τρόφιμα: Επενδυτική έκρηξη το 2022

Δημοσκόπηση για τις προτιμήσεις των καταναλωτών – Ποια εναλλακτικά τρόφιμα έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση

Παγκόσμια έλλειψη κακάο: Η πρώτη σοκολάτα χωρίς κακάο σύντομα κοντά μας!

Στο μέλλον, η αγορά σοκολάτας θα χωρίζεται στις ακριβές με κανονικό κακάο και στα προϊόντα τύπου QOA.

Επιστήμη: Άνοιξε ο δρόμος για την τέλεια μοσχαρίσια μπριζόλα!

Βάση δεδομένων γεύσης με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

NASA: Τα υποψήφια τρόφιμα για τον… εποικισμό σε άλλους πλανήτες

Μπριζόλα τυπωμένη από εκτυπωτή, πλήρης αφυδάτωση τροφίμων, σακούλες ψησίματος μεταξύ των νικητών σε διαγωνισμό της NASA

Εντομοφαγία: Κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη – Αρνούνται οι vegan

Οι vegan είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στο να φάνε τρόφιμα από έντομα.

Τι είναι το μπροκολάτε και γιατί έχει προκαλέσει τέτοιο χαμό

Τα «άσχημα» μπρόκολα γίνονται ένας…. ωραιότατος καφές Brocolatte ο οποίος πολεμά και τη σπατάλη τροφίμων και την κακή διατροφή.

Καινοτομία: Start-up εταιρεία κατεψυγμένου καφέ ταρακουνά την βιομηχανία

Δεκαπλάσια δύναμη γεύσης και καινοτόμα προετοιμασία – H εταιρεία εξασφάλισε χρηματοδότηση 30,15 εκατ. €!

Το μοριακό μέλλον των τροφίμων

Καφές χωρίς καφέ, ουίσκι από φυτά, και μέλι χωρίς μέλισσες

“Nutri Salad Bars”: Το «φαγητό» των φοιτητών διακρίθηκε στο “ECOTROPHELIA EUROPE 2021”

Η καινοτομία των φοιτητών του ΕΜΠ

“Souvla”: Ελληνική αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ σερβίρει και vegan αρνί

Σχεδόν ίδιο με το συμβατικό, ακόμα και στην … μυρωδιά!

Βιομηχανία: Εναλλάκτες θερμότητας υψηλού υγιεινού σχεδιασμού

Η καινοτομία κλειδί για την ασφάλεια τροφίμων

Connected packaging: Οι νέες τεχνολογίες ετικέτας με αλληλεπίδραση παρασκευαστή – καταναλωτή

Οι “Συνδεδεμένες συσκευασίες” επικοινωνούν τις ανάγκες των καταναλωτών στις κατασκευάστριες εταιρείες

Καινοτομία: «Μουσική της ελιάς» και υιοθεσίες ελαιόδεντρων

Διαδικτυακές περιηγήσεις και επικοινωνία... μέσω ραδιοσυχνοτήτων με τα δέντρα

Respectful eggs:Τα πρώτα αυγά με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Από όρνιθες ελεύθερες σε βοσκοτόπια

Kaffe Bueno: Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση 2,5 εκατ. € για την ανακύκλωση των αποβλήτων καφέ

Παγκόσμιο κίνημα για την αξιοποίηση των αποβλήτων καφέ

Καινοτομία: Mέθοδος μετατρέπει το πλαστικό σε… φαγητό

Η ευρεσιτεχνία κέρδισε βραβείο αξίας 1 εκατ. ευρώ!

Συσκευασμένα τρόφιμα: Ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών και μετά την πανδημία

Η συνολική αξία των συσκευασμένων τροφίμων το οκτάμηνο του 2021, ξεπέρασε τα 700 εκατ. €.

Μπύρα από ψίχουλα: Συνασπισμός Βρετανικών ζυθοποιείων χρησιμοποιεί ψωμί για να φτιάξει upcycled μπύρα

Καλούν τους παγκόσμιους ηγέτες να αναλάβουν δράση για την κλιματική κρίση.

Βιομηχανία ζαχαροπλαστικής: Έρευνα για τις αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών σοκολάτας

Η επίδραση της πανδημίας στην αγοραστική συμπεριφορά.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.

Νέος “βραχνάς” για επιχειρήσεις και καταναλωτές το σύστημα επιστροφής συσκευασίας ποτών και αναψυκτικών

Σύστημα επιστροφής εγγύησης για πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες ποτών – Επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές και... ταλαιπωρία για τις υπόχρεες επιχειρήσεις.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης