Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Απίστευτο: το καρπούζι υπήρξε σύμβολο ρατσισμού!

Η άγνωστη ιστορία που συνδέει το καρπούζι με τις φυλετικές διακρίσεις μεταξύ λευκών και μαύρων.

Ανθότυρο: Η διατροφική αξία – Πόσα λιπαρά έχει και πόσες θερμίδες

Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας

Πώς να φτιάξετε σπιτικό τυρί vegan

Συνταγή για τυρί “κάσιους”.

Sushi: Τα είδη και η διατροφική αξία

Το πιο σημαντικό στο sushi είναι τα υλικά να είναι καλής ποιότητας

Κρεμμύδι: Ένα φάρμακο στο πιάτο σας

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη

Τρικαλινός κορμός πραλίνας έτοιμος σε 5’

Η πιο εύκολη και νόστιμη παραλλαγή. Του Νώντα Μπίττα.

Δυσκολίες στον ύπνο; Δοκιμάστε αυτό το θαυματουργό ρόφημα

Το… τσάι μπανάνας – κανέλας και τα οφέλη του

Πώς να απαλλαγείτε από τις οικιακές μύγες

Και πως να αποφύγετε τη μόλυνση από μύγες.

Έλλειψη ιωδίου: Τι κινδύνους κρύβει;

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Σάντουιτς, πίτσες και σαλάτες με… τζιτζίκια!

Πιάτα για τολμηρούς

Δίαιτα του αγγουριού: Είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά είναι υγιεινή;

Είναι δημοφιλής γιατί προκαλεί γρήγορα απώλεια βάρους

Οι 6 καλύτερες τροφές για να λύσετε τα προβλήματα του εντέρου

Προσφέρουν  βελτιωμένη διάθεση, ισχυρότερη ανοσία, λιγότερες πεπτικές ενοχλήσεις και απώλεια βάρους.

Τροφές που βοηθούν στο μαύρισμα

Η διατροφή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υγεία του δέρματος

Ξεχωρίσαμε: Κέικ λεμόνι – λεβάντα

Της Diana Henry.

Έρευνα: Πάνω από 70% των ανδρών προτιμούν να πεθάνουν νωρίτερα παρά να σταματήσουν να τρώνε κρέας!

Όσο περισσότερο κρέας περιέχει μια διατροφή, τόσο πιο αρρενωπή θεωρείται.

Προλακτίνη: Ποια η σχέση της με τη διατροφή;

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Αγγούρι: Τα 11 σημαντικά οφέλη από την κατανάλωσή του

Γιατί θεωρείται θαυματουργός καρπός

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης