Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Προλακτίνη: Ποια η σχέση της με τη διατροφή;

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Αγγούρι: Τα 11 σημαντικά οφέλη από την κατανάλωσή του

Γιατί θεωρείται θαυματουργός καρπός

Φάτε παγάκια με.. φαντασία. Τα πιο ξεχωριστά παγάκια για στιγμές δροσιάς

Ενισχύοντας την άμυνα απέναντι στον καύσωνα.

Καύσωνας: Μήπως είναι κακό να τρώμε παγάκια;

Οφέλη και παρενέργειες από το μάσημα πάγου.

Ποια τρόφιμα κιτρινίζουν τα δόντια και ποια τα… ασπρίζουν!

 Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Το λευκό κρασί μπορεί να καθυστερήσει την εμμηνόπαυση

Τι έδειξαν τα ευρήματα νέας έρευνας

Βοηθάει ο καφές στην απώλεια βάρους;

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Catherine Zeta Jones: H δίαιτα που την κρατά… κορμάρα στα 51 της!

Αποκάλυψε το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της

Καινοτομία: Παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ από Vegan δέρμα με βάση τα φυτά

Η τσάντα σου είναι από αυθεντικό δέρμα...μάνγκο; Της Βίκης Τουτζιαράκη*

Χάπια: Με ποιο τρόφιμο πρέπει να αποφεύγετε να τα παίρνετε

Πιθανόν να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου

New food: Το kelp είναι το νέο… κέιλ

Το νέο must υλικό για τη κουζίνα έρχεται από την Ανατολή

Διακοπές και δίαιτα: 13 απόλυτα ρεαλιστικοί τρόποι για να χάσετε βάρος

Χρήσιμες συμβουλές για να επιστρέψετε πιο αδύνατοι από ποτέ.

Πατάτα εναντίον γλυκοπατάτας: Τι να προτιμήσετε και γιατί

Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Καρπούζι: Το αλάνθαστο κόλπο για να επιλέγετε πάντα το καλύτερο

Πέντε tips πριν πάτε... για ζύγισμα

Καρπούζι vs πεπόνι: Ποιο είναι το καλύτερο

 Της Θέλειας Βασιλαντωνάκη *

Επιβεβαιώνεται ότι η κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1,4 εκατ. άνθρωποι. Η μεγαλύτερη έρευνα μέχρι σήμερα για τις επιπτώσεις του επεξεργασμένου κρέατος.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης