Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, 2024
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Picks

Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν περισσότεροι από 60 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο της Electrolux στην Ιταλία

Κατανάλωσαν μοσχαρίσιο κρέας στην καντίνα του εργοστασίου.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Πόσο καβούρι έχει η “απομίμηση καβουριού” ή αλλιώς σουρίμι;

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για έναν από τους πιο νόστιμους και εύκολους ουζομεζέδες, που στην κυριολεξία «μυρίζει θάλασσα» και μπορεί να εμπλουτίσει ακόμα και το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας.

Λαχανάκια Βρυξελλών: Μεγαλύτερα κατά 25% στη Βρετανία

Τα λαχανάκια Βρυξελλών θα είναι έως και 25% μεγαλύτερα φέτος, λέει κορυφαίο σούπερ μάρκετ.

Επιστημονική ανακάλυψη: Παραγωγή βιταμίνης Β2 (ριβοφλαβίνη) με φυσική και απλή μέθοδο

Η μέθοδος επιτρέπει τον εμπλουτισμό τροφίμων με βιταμίνη Β2 με εύκολο τρόπο και χωρίς χημικές ή συνθετικές ουσίες.

Συνελήφθη υπεύθυνος σουπερμάρκετ στα Τρίκαλα

Νέα σύλληψη υπεύθυνου σουπερμάρκετ για το αδίκημα της έκθεσης.

Βούτυρο: Γιατί πρέπει να σπεύσετε να αγοράσετε άμεσα! 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει αρκετό γάλα για να καλύψει τη ζήτηση βουτύρου

Πατάτα, ρύζι ή μήπως μπανάνα; Πείραμα για τα διατροφικά οφέλη

Η πρώτη μελέτη που μετράει επιστημονικά, τα καρδιαγγειακά οφέλη της πατάτας για ενήλικες με διαβήτη

Τα απόλυτα “κοκτέιλ πάρτι” της Αρχαίας Ελλάδας – Πως οι αλλαγές στα ποτήρια σηματοδότησαν την εξέλιξη

Μια πρόποση στην ιστορία: 500 χρόνια φλυτζανιών κρασιού σηματοδοτούν κοινωνικές αλλαγές στην αρχαία Ελλάδα.

Πως οι μέλισσες φτιάχνουν το μέλι; Μια απροσδόκητη χημεία (βίντεο)

Πως οι μέλισσες φτιάχνουν το μέλι;

“Κοιμόταν” για αιώνες και “ξύπνησε” λόγω λειψυδρίας – Η ΕΥΔΑΠ ενεργοποιεί το Αδριάνειο Υδραγωγείο της Πάρνηθας

Το Αδριάνειο Υδραγωγείο στις πηγές της Πάρνηθας ενεργοποιεί η ΕΥΔΑΠ.

Επιστήμονας τροφίμων: Εμφιαλωμένο ή νερό βρύσης για το τσάι;

Σύμφωνα με μελέτη η σύνθεση του νερού επηρεάζει τα οφέλη του τσαγιού για την υγεία.

Η διαλειμματική νηστεία μειώνει την τριχοφυΐα! Ευρήματα επιστημονικής μελέτης

Η διαλείπουσα νηστεία προκαλεί καταστολή της αναγέννησης των τριχοθυλακίων έδειξε μελέτη.

Κατατέθηκε στην ΕΕ ο φάκελος για την αναγνώριση του Ελαιολάδου της Κρήτης ως Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης

Σημαντικό βήμα που θα βοηθήσει στην εξωστρέφεια των προϊόντων της Κρήτης και την οικονομία της περιοχής.

Κρασί: Ο ρόλος της βιολογικής ετικέτας και της ετικέτας ΠΓΕ στις επιλογές των καταναλωτών

Μελέτη για την προοπτική του καταναλωτή απέναντι στην εδαφική επωνυμία και στη βιολογική ετικέτα, στην αγορά κρασιού.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση

Είναι ασφαλές για κατανάλωση αυτό το… “πράσινο πράγμα” στο σκόρδο;

Πετάμε ή χρησιμοποιούμε το σκόρδο που έχει πρασινίσει σε μερικά σημεία;

Νέα καταγγελία στο Cibum – Ξύλο μήκους 3 cm μέσα σε δημοφιλή μπισκότα μεγάλης ελληνικής εταιρείας

Αιχμηρό κομμάτι ξύλου, δάγκωσε Ελληνίδα καταναλώτρια, μαζί με την μπουκιά από γνωστά μπισκότα μεγάλης ελληνικής εταιρείας.

Η διατροφική αλλαγή που επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη σύμφωνα με νέα μελέτη

Μελέτη του UCLA καθορίζει τη διατροφή που μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου του προστάτη.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λάθη στις ημερομηνίες λήξης – Ζημιές εκατομμμυρίων στη Βιομηχανία

Τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις μόλις τις τελευταίες ημέρες!

Φυτοφάρμακα στo 90% των Xριστουγεννιάτικων μπαχαρικών: «Πρωταθλήτρια» η κανέλα!

Πολλά μπαχαρικά εμφανίζουν περισσότερες από μία επικίνδυνες χημικές ουσίες ανά δείγμα.

Σήμα κινδύνου από ερευνητές: Βλαβερά τα τρόφιμα που φέρουν ισχυρισμό “περισσότερης πρωτεΐνης”

Επιστημονική έρευνα για το πόσο υγιεινά είναι τα τρόφιμα που γράφουν ότι περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο