Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
24.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Τρώτε έξω; Πως να εντοπίσετε παραβάσεις των εστιατορίων

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις των εστιατορίων σχετικά με τις πληροφορίες που δίνονται στους καταναλωτές.

Ασφάλεια Τροφίμων στις επαγγελματικές κουζίνες: Ο “χρυσός” κανόνας των 2 και των 4 ωρών

Απλός τρόπος για να διασφαλιστεί η ασφάλεια τροφίμων στην εστίαση.

Πρωτοφανής ποινή για επίθεση σε εργαζόμενη Fast food

Αναγκαστική εργασία σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού για 2 μήνες.

TÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή διάκριση για τη Πλατφόρμα Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος – Εφαρμογή σε κινητά

Εύχρηστο εργαλείο για την σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

Τροφική δηλητηρίαση από κοτόπουλο – Ο θάνατος στην Κέρκυρα

Λίγες μόνο μπουκιές από άψητο κοτόπουλο είναι αρκετές για να οδηγήσουν στον θάνατο.

McDonald’s Australia: Αγωγή 100 εκατ. δολαρίων για εξαναγκασμό σε αμισθί εργασία

Κατηγορείται για «κλοπή μισθών και εκμετάλλευση σε κολοσσιαία κλίμακα».

Σε 11 αγορές του εξωτερικού το Greek Tourism & Gastronomy Workshop, το 2024

Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν 70-80 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators της εκάστοτε αγοράς.

Η επιστροφή της μέντας σε παγωτά, γλυκά και ροφήματα

 Η ζήτηση των καταναλωτών για τρόφιμα και ποτά με γεύση μέντας παρουσιάζει αυξανόμενη τάση. 

Ελληνικά εστιατόρια: “Μην μας δυσκολεύετε και στην τουαλέτα!”

Τα δυσνόητα σύμβολα φύλου στις τουαλέτες των εστιατορίων.

Μ. Λεβαντή (Γρηγόρης): «Η Ασφάλεια Τροφίμων είναι θεμελιώδης Αρχή»

Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα  Food Experts’ Awards 2023.

Ποια είναι η καταλληλότερη θερμοκρασία για συντήρηση κομμένης σαλάτας

Η Επίδραση διαφορετικών θερμοκρασιών συντήρησης, στην ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών σε φρέσκια κομμένη σαλάτα.

Shrinkflation – Mc Donald’s: Μειώνει το μέγεθος των burger αλλά τα κάνει πιο… ζουμερά!

Η σύγχρονη πρακτική για αύξηση του κέρδους μέσω της μείωσης της ποσότητας χωρίς καμία αλλαγή στην τιμή, χτύπησε και τον γίγαντα Fast food.

Επισήμανση αλλεργιογόνων στις παραγγελίες delivery

Οι υποχρεώσεις εστιατορίων και fast food στα site - Παραβιάσεις επισήμανσης αλλεργιογόνων σε οn line παραγγελίες στη Γερμανία.

Κινέζικο Street Food: Aρνίσια πέη σε σουβλάκια, σκορπιοί και φίδια! Αποκλειστικό video

Street food στο Πεκίνο ή αλλιώς μήτε να το ακουμπήσεις...

Ποιος είναι ο Έλληνας που ανακηρύχθηκε ένας από τους κορυφαίους σεφ σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο

Έλληνας είναι ένας από τους καλύτερους νέους σεφ της χρονιάς για το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με τα βραβεία «Gault & Millau».

Τι δεν πρέπει ποτέ να παραγγείλετε σε εστιατόρια σύμφωνα με κορυφαίους σεφ

Γιατί όχι σούπα, ρύζι και ψάρι τη Δευτέρα;

Ξενοδοχεία: Κινητοποιήσεις προ των πυλών για φορολογικό νομοσχέδιο και airbnb

Αντιδράσεις για το φορολογικό νομοσχέδιο και για τα Airbnb.

INSETE Intelligence – Στατιστικό Δελτίο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Διεθνείς Αεροπορικές Αφίξεις – Οκτώβριος 2023Τον Οκτώβριο σημειωθήκαν 2,0 εκατ. αφίξεις καταγράφοντας αύξηση +11,0% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2022 και +24,5% σε σχέση με τον Οκτώβριο του...

Οι σεφ και οι μάγειρες είναι πιο ευαίσθητοι στο αίσθημα της αηδίας;

Μελέτη εξέτασε το εάν οι σεφ και οι μάγειρες είναι πιο ευαίσθητοι στο αίσθημα της αηδίας.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Rework: το κοινό μυστικό της βιομηχανίας τροφίμων και η άγνωστη πρακτική για τους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.

Εμφιαλωμένα νερά: Κίνδυνος για τους Ευρωπαίους – Νέα παρέμβαση της Foodwatch

"Nestlé: Σταμάτα την απάτη με νερό σε πλαστικά μπουκάλια!" είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας της Οργάνωσης προστασίας καταναλωτών Foodwatch.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης