Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

ΠΕΤΕΤ: Νέο πρόγραμμα διά ζώσης κατάρτισης

Μετά από δυόμισι χρόνια η ΠΕΤΕΤ επανέρχεται στις διά ζώσης δράσεις, διοργανώνοντας σεμινάριο με φυσική παρουσία.

20 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας – Ας τιμήσουμε τον εργάτη της φύσης!

Γιατί οι μέλισσες είναι τόσο σημαντικές; Πώς επιλέχθηκε αυτή η μέρα ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας; Τι μπορούμε να κάνουμε για την προστασία της;

Ανάλυση Χημικών κινδύνων: Συμμετοχή του ΕΦΕΤ στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “PARC”

Ανάπτυξη «νέας γενιάς» αξιολόγησης επικινδυνότητας χημικών κινδύνων συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον τομέα της υγείας του ανθρώπου όσο και του περιβάλλοντος σε μια προσέγγιση «Ενιαίας Υγείας»

Carrefour: Άνοιξαν τα 5 πρώτα καταστήματα στην Ελληνική περιφέρεια

Δύο καταστήματα στην Ζάκυνθο και τρία στη Χαλκιδική, ενώ έχει δρομολογηθεί, η δημιουργία 7 ακόμη καταστημάτων, σε περιοχές με έντονη τουριστική κίνηση, όπως η Σαντορίνη

Ουκρανικό: Η παγκόσμια κοινότητα διπλασιάζει τις προσπάθειές της για να αντιμετωπίσει την επισιτιστική ανασφάλεια

Η Παγκόσμια Τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει 12 δισεκ. δολάρια τους επόμενους 15 μήνες

Παγκόσμια Ημέρα Μητρικού Γάλακτος: Η δωρεά μητρικού γάλακτος είναι δωρεά ζωής

Ανακοίνωση του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στο οποίο λειτουργεί Τράπεζα Μητρικού Γάλακτος

Διευκρινίσεις σχετικά με την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ»

Τι θα συμβεί με προσλήψεις, λύσεις εργασιακών σχέσεων, έντυπα αρμοδιότητας Σ.ΕΠ.Ε.

Έφηβος έχασε την όραση και την ακοή του λόγω αποκλειστικής διατροφής με junk food

 Τα τελευταία πέντε χρόνια το μόνο που έτρωγε ήταν μια μερίδα πατάτες τηγανητές από το Fish & Chips, πατατάκια, μια φέτα ψωμί ζαμπόν και λουκάνικα

Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Η Endless EC στηρίζει του μελισσοκόμους Βόρειας Εύβοιας

Έχοντας ήδη κάνει την αρχή, με την αγορά μελισσιών και εξοπλισμού για τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, η Endless EC συνεχίζει την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Beegin

Σε Κυπριακό όμιλο η σερραϊκή ζυθοποιία Siris

Ο κυπριακός επιχειρηματικός όμιλος Photos Photiades κάνει δυναμικό "μπάσιμο" στην ελληνική αγορά μπύρας

Καινοτομία στο αδυνάτισμα: Τα φύλλα ανανά είναι… “παγιδευτές λίπους” – Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Χρειάζεται λιγότερο από μία κάψουλα ινών φύλλων ανανά για να απορροφηθούν τα κορεσμένα λίπη από την κατανάλωση ενός χάμπουργκερ

Παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων της δράσης «e-λιανικό»

Η δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)

Ταυρομαχίες: Η ιστορία πίσω από την κατανάλωση κρέατος ταύρου

Το κρέας ταύρου που έχει αγωνιστεί σε ταυρομαχίες, χαρακτηρίζεται ως πιο νόστιμο, πιο θρεπτικό και βιολογικό αλλά πολλοί διαφωνούν και κάνουν λόγο για κτηνωδία

Κοιλιοκάκη: Η γλουτένη μεταφέρεται με τα μαγειρικά σκεύη;

Ελπιδοφόρα μελέτη παρέχει νέα δεδομένα που ποσοτικοποιούν τον κίνδυνο έκθεσης στη γλουτένη κατά την προετοιμασία τροφίμων χωρίς γλουτένη μαζί με τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη

Ακριβό ρεύμα: Τροφικές δηλητηριάσεις παιδιών επειδή οι γονείς… βγάζουν το ψυγείο από την πρίζα!

Τα παιδιά τρώνε χαλασμένα τρόφιμα επειδή οι γονείς απενεργοποιούν τα ψυγεία για να εξοικονομήσουν χρήματα, υποστήριξε μια τράπεζα τροφίμων στην Κορνουάλη της Αγγλίας

Τεχνολογία blockchain για την αντιμετώπιση της απάτης που σχετίζεται με τα γεωργικά προϊόντα

Η καινοτομία αυτή βοηθά τους πελάτες να πιστοποιήσουν ένα έγγραφο σε πραγματικό χρόνο και να έχουν πρόσβαση στην πλήρη διαδρομή ελέγχου του.

The Greek Sommelier: Ένας Πειραιώτης, head sommelier στο Λονδίνο

Ο 37χρονος Κλέαρχος Κανελλάκης που ξεκίνησε από τον Πειραιά, και έγινε πολύ γρήγορα head sommelier σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Westminster στο Λονδίνο, μίλησε στο cibum για την πορεία του, για τους στόχους του, για τα ελληνικά κρασιά, για το "οινικό πάθος" αλλά και για τα "καλά κρυμμένα" μυστικά της οινογνωσίας.

Κρίση βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ: Η ανακοίνωση της εταιρείας – Αρνείται τα πάντα!

Τι κατέγραψε η έρευνα στις μολυσμένες εγκαταστάσεις σύμφωνα με την Abbott - Η Συμφωνία με τον FDA για την επαναλειτουργία του εργοστασίου

Kinder: Δεν έχει τέλος… Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων – Κρούσματα από σοκολάτα, που παράγεται και εκτός Βελγίου!

Η νέα ανακοίνωση της EFSA για την εξέλιξη της επιδημίας σαλμονέλα από τις σοκολάτες Kinder της Ferrero

Δωρεάν Ημερίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Αντιδράσεις στην Παγκόσμια Διατροφική Κρίση

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους παραγωγικούς φορείς του αγροδιατροφικού τομέα αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα και είναι ελεύθερη και δωρεάν

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης