Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
22.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Μαλλιά: Τι να προσθέσετε στην διατροφή σας, για να δείτε το μεγάλο θαύμα.

Ο απόλυτος οδηγός για υγιή μαλλιά και νύχια.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. Τροφή και κορονοϊός: τι πρέπει να γνωρίζετε

Απαντήσεις και πιθανότητες, για το εάν ο κορονοϊός μεταδίδεται από: φαγητό, νερό, συσκευασίες τροφίμων και μαχαιροπίρουνα.

Καλό το “σαλαμάκι” αλλά μόνο από την Κατίνα…

Νέα έρευνα: αυξημένος κατά 46% ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου λόγω υπερκατανάλωσης επεξεργασμένου κρέατος.

Η “Λαδένια” της κυρίας Οδηγήτριας.

Η νηστίσιμη πίτσα της Κιμώλου. 

Προσοχή στο πλύσιμο λαχανικών και φρούτων.

Οι μισές περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης προέρχονται από μολυσμένα φρούτα και λαχανικά.

Τι είναι τo κίνημα «slow food» με σήμα το σαλιγκάρι.

Μία διαφορετική φιλοσοφία στη διατροφική καθημερινότητα.

Μειώστε την σπατάλη τροφίμων στο σπίτι

Μαθαίνουμε να ... διαβάζουμε τις ημερομηνίες ανάλωσης.

Οδηγίες για ασφαλή κατανάλωση ή και διάθεση κεφαλόποδων.

Καταναλώστε άφοβα χταπόδια, καλαμάρια, θράψαλα, και σουπιές.

Ξυδάκι για τα νεύρα…

Και αν περισσέψει βάλε και στη μαρουλοσαλάτα.

Η ακαταμάχητη σοκολάτα…

Ω Θεέ μου συγχώρεσέ με... λιώνει τόσο αργά στη γλώσσα σου... και βασανίζεσαι από ευχαρίστηση, από χαρά...

Ψάρια ιχθυοτροφείου: σωστή επιλογή για το πιάτο μας ή μήπως όχι;

της Ελένης Καράγιωργα- Βουγά.

Cibum-συνταγή για μπακαλιάρο

Χωρίς… «μπακαλιαρίσματα».

Η νηστεία “απογειώνει” τον οργανισμό.

Βέλτιστο μοντέλο η νηστεία των μοναχών στο Άγιο Όρος.

Γλειφιτζούρια από Μαρέγκα…

by Ελένη Τσαγκά.

Η τροφή ως νόμισμα… από τα όστρακα στο Big Mac.

O economist χρησιμοποιεί ως μέτρο σύγκρισης για τις νομισματικές ισοτιμίες ένα χάμπουργκερ!

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φέτα: Αξιολόγηση ποιότητας σε συνάρτηση με το δοχείο ωρίμανσης – Μελέτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Έλληνες επιστήμονες συνέκριναν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά φέτας που ωρίμασε σε ξύλινο βαρέλι, σε δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα και σε δοχείο από κασσίτερο.

Κοροϊδεύουν επίσημα το φυτικό γάλα: Καταγγελία για την περιπαικτική διαφήμιση “γάλα από ξύλο”

Μαίνεται ο "πόλεμος" μεταξύ της γαλακτοβιομηχανίας και της βιομηχανίας φυτικών ροφημάτων.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης