Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
19.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Η Απόφαση του ΥΠΑΑΤ για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων στην ασφάλεια τροφίμων

Σε ισχύ ενιαίο πλαίσιο για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού σε επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν τρόφιμα, για την ενίσχυση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων

Ασηπτική επεξεργασία τροφίμων: Πως εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η ποιότητα

Η τεχνολογία που επιτρέπει στα τρόφιμα να διατηρούνται ασφαλή, νόστιμα και φρέσκα χωρίς ψύξη ή συντηρητικά

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Νέο πρόστιμο σε σουπερμάρκετ (ΒΑΡΗ) για παραπλάνηση στις τιμές

Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές εάν αντιληφθούν ότι χρεώθηκαν υψηλότερη τιμή στο ταμείο από αυτή για την οποία ενημερώθηκαν από την ετικέτα στο ράφι

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών: Σημαντική η συμβολή της στην Ελληνική οικονομία – Γενική συνέλευση ΣΕΒΤ

Τη σημαντική συμβολή της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών στην ελληνική οικονομία ανέδειξε η γενική συνέλευση του ΣΕΒΤ

Απίστευτη επιστημονική ανακάλυψη: Νήμα δοντιών “διαβάζει” το άγχος σας

Το αποτέλεσμα εμφανίζεται μέσα σε περίπου 10 λεπτά και είναι εξίσου αξιόπιστο με εργαστηριακά τεστ

Η Nestlé λανσάρει κατεψυγμένη πίτσα σε ξυλόφουρνο

Η νεότερη καινοτομία της DiGiorno® της Nestle, στην κρούστα φέρνει τραγανότητα, έντονη γεύση και πίτσα ποιότητας εστιατορίου

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα στην Ευρώπη: Στη δημοσιότητα η έκθεση της EFSA – Αναλύσεις 13.246 τυχαίων δειγμάτων

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα

Χαλάνε τα καρύδια;

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την σωστή αποθήκευση ενός από τους πιο θρεπτικούς ξηρούς καρπούς

Το ελληνικό ελαιόλαδο που κατέκτησε την κορυφή σε διαγωνισμό ποιότητας στην Τουρκία

15 βραβεύσεις σε ισάριθμες συμμετοχές στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων Anatolian nternational Olive Oil Competition 2025 για ελληνικό ελαιόλαδο

Αυχενικό σύνδρομο: Παγκόσμια επιδημία λόγω… smartphone!

Η παρατεταμένη κάμψη του κεφαλιού μπορεί να οδηγήσει σε αυχενικό σύνδρομο και σε βάθος χρόνου σε σοβαρότερες παθήσεις

Αυτές είναι οι τροφές που προκαλούν χρόνια ακράτεια κοπράνων σύμφωνα με τους γαστρεντερολόγους

Νέα μελέτη φέρνει στο φως μια σημαντική αλλά άγνωστη επίπτωση της δυτικού τύπου διατροφής.

Το λάθος στην αποθήκευση αυγών που μπορεί να μας στείλει στα επείγοντα

Τι συνιστούν οι ειδικοί για την ασφαλή διατήρηση των αυγών στο ψυγείο

Μεταλλικά θραύσματα σε αγαπημένο γλύκισμα – Κίνδυνος πνιγμού

Θραύσματα μετάλλου μπορεί να είναι αόρατα με γυμνό μάτι και να βρίσκονται ενσωματωμένα στη μάζα του γλυκού.

Ανακαλείται θυμάρι με επικίνδυνο παθογόνο – Προειδοποίηση για σοβαρούς κινδύνους υγείας

Το E. coli στα βότανα αποτελεί έναν υποτιμημένο κίνδυνο στην καθημερινή διατροφή

«Μην τα φάτε» – Κίνδυνος δηλητηρίασης από τα οστρακοειδή στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης

Εργαστηριακή ανάλυση έδειξε την παρουσία δηλητηριωδών μικροφυκών στο Αλλελοχώρι Θεσσαλονίκης

Σ. Αναγνωστόπουλος: Σημαντική η συμβολή της ΕΣΕΕ στην ενημέρωση εμπόρων και καταναλωτών για τον Κώδικα Δεοντολογίας

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας

Η γενιά Z τρώει πικάντικα φαγητά για να μη φαίνεται «αδύναμη» μπροστά στους φίλους της – Νέα μελέτη

Μελέτη αποκαλύπτει ότι οι νεότεροι αγαπούν τη "φλόγα" στο πιάτο τους… ή τουλάχιστον θέλουν να δείχνουν ότι την αντέχουν

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής και βασικό συστατικό σε ενεργειακά ποτά ενοχοποιείται για λευχαιμία – Νέα μελέτη

Ένα αμινοξύ που παράγεται από τον οργανισμό, υπάρχει σε πολλά τρόφιμα αλλά πωλείται και σε μορφή συμπληρωμάτων, φαίνεται σύμφωνα με νέα μελέτη, πως κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό

Η Απόφαση του ΥΠΑΑΤ για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού επιχειρήσεων Τροφίμων στην ασφάλεια τροφίμων

Σε ισχύ ενιαίο πλαίσιο για την υποχρεωτική κατάρτιση προσωπικού σε επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν τρόφιμα, για την ενίσχυση της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα στην Ευρώπη: Στη δημοσιότητα η έκθεση της EFSA – Αναλύσεις 13.246 τυχαίων δειγμάτων

Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων για τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης