Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
23.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καταναλωτής

ΑρχικήΝέαΚαταναλωτής

Καρκινογόνες ουσίες στη σοκολάτα μας – Υπογράψτε και εσείς για τη μείωση των βαρέων μετάλλων

Συμπληρώστε την online διαμαρτυρία και έκκληση για μέτρα μείωσης του επιπέδου μολύβδου σε δημοφιλής σοκολάτες που κυκλοφορούν και στην Ελλάδα

“Οι συνταγές δεν είναι γραμμένες στην πέτρα” Συμβουλές για μείωση της σπατάλης τροφίμων

Μπολ με τα κοντόληκτα, καθρέφτες στα ράφια και ζυγαριές στους κάδους - Καλές πρακτικές κατά της σπατάλης τροφίμων.

Στα “μανταλάκια” κολοσσοί τροφίμων: Σχεδόν όλα τα κέρδη τους προέρχονται από ανθυγιεινά τρόφιμα!

Νεανική εκστρατεία ντροπιάζει τις εταιρείες για τα προϊόντα πρόχειρου φαγητού.

Χυμός πορτοκαλιού: Αυξήσεις στην τιμή λόγω της κλιματικής αλλαγής που οδήγησε σε ελλείψεις

Τι λένε οι ειδικοί της βιομηχανίας για τη βελτίωση της κατάστασης.

Εστιατόρια: Οι πελάτες προτιμούν κείμενο αντί βίντεο για τα σχόλια εξυπηρέτησης

Ένα θετικό σχόλιο είναι επωφελές τόσο για τους πελάτες όσο και τους εργαζόμενους.

Μπύρα αλλάζει το κουτάκι λόγω σύγχυσης – Τη μπερδεύουν με λεμονάδα

Δέκτη η καταγγελία για τη μπύρα Yonder pink lemonade που παρέπεμπε σε αναψυκτικό.

Κατάψυξη: Εύκολος τρόπος για να καταλάβετε εάν λειτουργεί σωστά

Η κατάψυξη μειώνει τη θρεπτική αξία των τροφίμων;

Από την αρχή Μαρτίου ορατές οι μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ

Η αγορά εκτιμά ότι τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης θα κερδίσουν το στοίχημα του πληθωρισμού.

Κίνδυνος από τα μελάνια συσκευασίας που περνάνε στο τρόφιμο – Η ανάκληση της Nestle

Πως συμβαίνει, τι μέτρα λαμβάνονται και η υπόθεση NESTLE με μετανάστευση χημικών ουσιών από μελάνια συσκευασίας σε παιδικές τροφές.

Επεξεργασμένα τρόφιμα: Δεν είναι όλα ανθυγιεινά – Συστάσεις για πιο σαφή επισήμανση

Ανεπαρκές το τρέχον σύστημα ενημέρωσης των καταναλωτών.

Ελλάδα: Οι χαμηλοί μισθοί ευθύνονται για την μη υιοθέτηση της Μεσογειακής Διατροφής

Συνέντευξη του δρ Ιωάννη Δ. Μωρρέ, PhD, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ξέρατε πως υπάρχουν μπλε και πράσινα αυγά;

Είναι αλήθεια πως τα πράσινα αυγά έχουν ένα διαθρεπτικό πλεονέκτημα ή μήπως είναι... πράσινα άλογα;

Επιστημονικές έρευνες από τα ΑΕΙ: Ποιος είναι ο στόχος τους; Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Σε ποιους απευθύνονται και ποιος διαβάζει τις επιστημονικές έρευνες.

Μείωση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στη Γερμανία λόγω των τιμών

Μείωση στις πωλήσεις οπωροκηπευτικών λόγω της υψηλής τιμής.

Οι Έλληνες ανησυχούν περισσότερο για την ασφάλεια τροφίμων σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους

Στοιχεία από το τελευταίο ευρωβαρόμετρο της EFSA για την ασφάλεια τροφίμων.

Σεφ και μάγειρες αντιδρούν στην ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τις νέες γονιδιωματικές τεχνικές

Οι Βέλγοι μάγειρες προειδοποιούν ότι οι Νέες Γονιδιωματικές Τεχνικές στη γεωργία θα υποβαθμίσουν την ποιότητα της υψηλής γαστρονομίας.

Ελληνικά σουπερμάρκετ: Λειτουργούν σωστά τα ψυγεία για τη διασφάλιση της ασφάλειας τροφίμων;

Πανεπιστημιακή μελέτη διαπίστωσε πως οι εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ τοποθετούν αλλοιωμένα προϊόντα κάτω από φρέσκα για πώληση στο ίδιο ψυγείο.

Πόσο και ποιες βιολογικές ετικέτες επηρεάζουν τις επιλογές των καταναλωτών

Ευρήματα του Strength2Food για τις βιολογικές ετικέτες.

Πάνω από τους μισούς Έλληνες έχουν μειώσει τις αγορές τροφίμων – Έρευνα του ΙΕΛΚΑ

Ανακοίνωση τύπου έρευνας για τις αγοραστικές συνήθειες και για το καλάθι του νοικοκυριού.

Mc Donald’s: Ποια είναι τα πιο υγιεινά του γεύματα;

Διατροφολόγος παραθέτει ένα για κάθε περίσταση.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης