Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Να γιατί θέλουμε fast food, σουβλάκι και γλυκά μετά από συναισθηματικό στρες
Mικροβιακή Αντοχή: Τι είναι και τι κάνουμε;
Ο καφές μπορεί να αποτρέψει την νοσηλεία από Covid-19
Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: 1 στους 3 Έλληνες ταλαιπωρείται
Η επίδραση των εστιατορίων Fast Food στην παιδική παχυσαρκία
O Ν. Γδοντέλης στο ERTnews: Επιστροφή στο μαγείρεμα είναι η απάντηση στον αυξημένο κίνδυνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα
ΠΟΥ: Προστασία των παιδιών από το επιθετικό μάρκετινγκ ανθυγιεινών τροφίμων
Νέα μελέτη: Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου του στόματος, του λαιμού και του οισοφάγου
Το κατακάθι του καφέ μπορεί να είναι το κλειδί για την πρόληψη νευροεκφυλιστικών ασθενειών
Φθηνό κρασί: Γιατί έχει λιγότερες πιθανότητες να προκαλέσει πονοκέφαλο – Επιστημονική μελέτη
“Οne Health”: Η EFSA ενώνει τις δυνάμεις της με τους οργανισμούς της ΕΕ
Ενδοκρινικοί διαταράκτες μεταναστεύουν από τις πλαστικές συσκευασίες στα τρόφιμα
Κολομβία: Φόρος σε υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα και ζαχαρούχα ποτά για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας
Νέα μελέτη συσχετίζει την υψηλή κατανάλωση αλατιού με τον διαβήτη τύπου 2
Φάτε ψάρια! Νέα μελέτη δείχνει ότι θωρακίζουν την υγεία της καρδιάς
Η έκθεση των εργαζομένων σε μικροπλαστικά PVC και PS αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου
Καρκίνος σε παιδιά που ζουν κοντά σε αμπέλια – Αξιολόγηση της ANSES
Οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να αποκαλύπτουν την παρουσία των “για πάντα χημικών” στα προϊόντα τους
Φυτοφάρμακα: Οι ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ της δραστικής μείωσης
Τα νέα στοιχεία για το άτμισμα – Ο κίνδυνος είναι πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις